Samoplačniška ORL ambulanta in akupunktura

Študij medicine sem končala leta 1990 v Novem Sadu. Specializacijo iz otorinolaringologije sem opravljala na Univerzitetni kliniki za Otorinolaringologijo in cervikofacialno kirurgijo v Ljubljani pod mentorstvom prof. dr. Mihe Žargija, dr.med. in jo končala leta 1998.


Od leta 1998 do 2012 sem bila zaposlena kot avdiologinja v Avdiovestibulološkem centru Klinike za ORL in CFK v Ljubljani.


Magisterij sem zagovarjala na Medicinski fakulteti v Ljubljani na temo prizadetosti bolnikov zaradi šumenja v ušesih leta 2005.


Ukvarjala sem se z diagnostiko in zdravljenjem okvar sluha, presejalnimi testi za sluh pri novorojenčkih, predpisovanjem slušnih aparatov, izbiro in obravnavo kandidatov za polžev vsadek, ter diagnostiko motenj ravnotežja in šumenja v ušesih pri otrocih in odraslih.
Deset let sem vodila skupinsko delavnico za bolnike z izrazito motečim šumenjem v ušesih, ki sem jo razvila na podlagi nevrofiziološkega modela tinitusa po Jastreboffu.


Predavala sem študentom Medicinske in Pedagoške fakultete ter pridobila naziv asistentke za predmet otorinolaringologije. Bila sem mentor specializantom medicine dela, prometa in športa ter specializantom nevrologije. Aktivno sem se udeleževala kongresov v Sloveniji in tujini, ter bila članica Evropskega združenja avdioloških sekcij (European Federation of Audiologic Societies).


Ukvarjam se tudi z akupunkturo. Študij akupunkture sem končala leta 2009 pri prof dr. Edvinu Derviševiću, dr.med. na Fakulteti za šport v Ljubljani ter se strokovno  izpopolnjevala v Beijingu na Kitajskem.


Po letu 2012 sem tri leta živela v Subotici kjer sem delala na Privatni Polikliniki Sente.


Od 2016 delam v samoplačniški ambulanti za ORL in akupunkturo v Zdravstvenem zavodu Zdravje v Ljubljani.